Frakt

Uppdatera din soffa & TV-bänk som Willow Morrice!

17 maj 2019

Säg hej till Willow Maurice!

Willow, en Idaho-bo från början till dags dato, balanserar livet som mamma till fyra med en passion för Skandinavisk inredningsdesign. Hennes minimalistiska stil där detaljerna lyfter helheten känns otroligt inspirerande. Spana gärna in hennes instagramkonto willowstyleco för masse mer inspo!

Willow Maurice

Berätta lite om dig själv!

"Jag är en 42-årig hemma-mamma som för närvarande bor i ett charmigt 4-sovrums hyreshus i en förort strax utanför Boise, Idaho, USA. Vårt underbara grannskap främjar anknytningar med underbara vänner och grannar och skapar en perfekt miljö för våra fyra barn att leka och växa upp i. Inbäddade i en liten gemenskap är våra hem belägna mot en bakgrund av jordbruksmark, vilket ger en lugn och pittoresk miljö som jag uppskattar djupt. Vår kärlek för utomhusaktiviteter sträcker sig bortom rekreation; det fungerar som ett sätt att koppla ihop med och uppskatta den naturliga världen.

Spännande nog befinner vi oss mitt i att förverkliga vår dröm när vi ger oss ut på resan att bygga ett modernt hem på 25 hektar vidsträckt jordbruksmark. Denna otroliga möjlighet fyller oss med förväntan och glädje."

 IKEA dockhus med förvaringsben från Prettypegs

Hur skulle du beskriva din stil?

"Jag skulle säga att jag har en mycket europeisk stil. Mer specifikt är min stil modern skandinavisk, med rena, öppna ytor och vackra, arkitektoniska linjer. Naturligt ljus är extremt viktigt för mig. Jag känner att jag oftast kan ändra på allt annat i ett hem: måla väggar, byta ljusarmaturer, till och med renovera kök, men om det naturliga ljuset inte finns där, kommer ingenting att replikera det. Min estetik och övergripande övertygelse är att mindre ALLTID är mer när det gäller inredningsstil och design. Jag älskar färg, men alltid i dämpade och lugnande toner. Som en upptagen mamma är jag ständigt på språng, så att kunna komma hem till ett välkomnande och minimalistiskt utrymme är verkligen viktigt för mig!"

 IKEA Kallax med möbelben från Prettypegs

Syns här: Hedvig ArchIKEA Kallax

Vilka är dina topp 3 tips för att skapa ett mer personligt hem?

  1. Omfamna kraften av ojämna antal: Oavsett om du stylar hyllor eller skapar en bildvägg så lägger ojämna antal till en tilltalande visuell charm.

  2. Placering är viktig: När du hänger bilder eller hyllor, välj en placering något lägre än förväntat – ungefär några tum under ögonhöjd när man sitter. Detta säkerställer en balanserad vy för alla, eftersom vi tenderar att vara närmare varandra i höjd när vi sitter.

  3. Omfamna minimalism: Motstå impulsen att fylla varje tomrum. Efter att ha stylat, ta ett steg tillbaka, utvärdera och överväg att ta bort några föremål. Denna enkla handling kan dramatiskt förbättra den övergripande estetiken i ditt hem och skilja det från andra.

Möbelben från Prettypegs

Vilket är ditt favorti IKEA-hack?

Jag hade en väldigt generisk Kallax-enhet från Ikea. Den såg i princip ut som en möbel jag kunde få på vilken varuhuskedja som helst. Jag lade till Hedvig-ben och det förvandlade bokhyllan från tråkig till djärv och vacker. Innan jag lade till Prettypeg-benen kände jag att höjden på enheten var för låg för mitt utrymme. Nu är det på en perfekt höjd och iögonfallande. Jag får komplimanger för den hela tiden.

IKEA-Kallax hack med ben från Prettypegs

Syns här: Hedvig Arch, Bodil 30 på IKEA's Kallax och Lilian knoppar

Vad tycker du att Prettypegs produkter har tillfört till ditt hem?

Möjligheten att ta möbler och förändra hela deras utseende med ben, knoppar och fronter är genialt. När människor nu ser på mina möbler tänker de inte längre "bara IKEA". De frågar faktiskt var jag har köpt mina möbler?! Jag tycker att Prettypegs har tillfört distinktion, unikhet, kvalitet och kreativitet till mitt hem. Jag är en nöjd kund!

 IKEA-möbler med ben från Prettypegs
Greta 170 Black

Greta 170

265.00 SEK

Prettypegs

We are proud to be in the forefront with a fresh design element in home decor styling – furniture feet! This grounding detail has been cast aside for too long and is now getting it's deserved attention. At Prettypegs we are passionate about details and design, and we all know that a unique accessory, like stunning jewelry or shoes will lift a personality. The same goes with furniture.